Foto's van het Verenigingsarrangement

SLECHTS 1 VOORSTELLING, MAAR VERENIGINGEN HEBBEN VOORRANG!

Al sinds de 1e editie van Turngala Brabant verwelkomen we de nodige verenigingen met hun leden. Verdeeld over 2 voorstellingen waren er voor elke vereniging voldoende stoelen beschikbaar. Dit jaar hebben we slechts één voorstelling! Het is dus zaak om als vereniging snel te boeken om de zekerheid te hebben dat je met de hele groep bij elkaar zit.

Uiteraard hebben we ook dit jaar weer leuke voordeeltjes voor alle deelnemers aan een verenigingsarrangement. Korting bij sponsor Hesters.nl op turnkleding en accessoires, korting op een abonnement bij sponsor Turnsupporter en natuurlijk de verenigingsfoto met enkele Nederlandse en misschien ook wel buitenlandse turntoppers!

VERENIGINGSTICKETS BOEKEN VIA DE SERVICE DESK VAN TICKETMASTER

Het boeken van verenigingsarrangementen en -tickets begint met het invullen van het formulier. Daarmee kom je in contact met de Service Desk van Ticketmaster. De medewerkers van de Service Desk kennen de procedure en kunnen de reservering voor de verenigingstickets geheel voor jouw vereniging verzorgen.

de voordelen nog even op rij:

  • Leuke voordeeltjes voor alle deelnemers aan het arrangement
  • Je zit met zijn allen bij elkaar
  • Je gaat met de hele groep op de foto samen met enkele topturn(st)ers 

Heb je een boeking geregeld, dan kun je met vragen daarover altijd nog telefonisch contact opnemen met de Service Desk: 0900-300 1255 (normaal/lokaal tarief).

Verenigingstickets boeken

  • Het totaal aantal tickets per verenigingsarrangement moet minimaal 20 bedragen. Dit aantal mag totaal voor Rang 1 of Rang 2 zijn, maar het mag ook verdeeld zijn over tickets voor Rang 1 en tickets voor Rang 2 (bijvoorbeeld 14 x Rang 1 en 6 x Rang 2).
  • Aan de hand van het compleet ingevulde formulier zullen we contact opnemen met een overzicht van de kosten. Indien je hiermee akkoord gaat wordt de boeking gemaakt. We kunnen geen tickets in reservering/optie houden. Na akkoord wordt de boeking definitief en dient de betaling binnen één week voldaan te worden. Dit kan via overboeking aan de hand van een factuur of betaallink (iDeal of creditcard betaling).