Turntoppers

Nederlandse én Europese toppers

Uiteraard verwelkomen we onze eigen Nederlandse dames- en herentoppers. Stuk voor stuk leden van de Oranje-selecties. Maar dit jaar voegen we daar de nodige internationale namen aan toe.  Een fiks aantal verlengt het verblijf voor de internationale turnwedstrijd Brabant Trophy met een dag om ook op te kunnen treden tijdens het Turngala Brabant. Enkele namen? Wat te denken van Marian Dragulescu die zich op 38-jarige leeftijd nog plaatst voor de Spele  in Tokio. Ok Angelina Melniova, de huidige meerkamp-nummer 3 van de wereld en nog een stuk of tien toppers die net het WK in sStuttgart achter de rug hebben en dan er voor kiezen om naar ‘s-Hertogenbosch af te reizen!

Wat ze komen doen? Genieten van de entourage, van de show en van het publiek, Dus kom naar de Maaspoort op 27 oktober en moedig ze aan. Wil je een machtige turnshow zien met live-band, showlicht en topacts, kom dan op 27 oktober naar ‘s-Hertogenbosch! En begin ermee om de updates op Facebook, Twitter en Instagram te volgen. Eén goed advies; wacht niet te lang meer met tickets te bestellen, want er is dit jaar maar één voorstelling! Zorg dat je daarbij bent!

Regio-toppers

Een niet meer weg te denken onderdeel van het Turngala Brabant: het optreden van enkele tientallen regio-toppers. Wedstrijdturnsters en -turners op 1e en 2e divisie niveau krijgen de kans hun talent te etaleren. Deze jongens en meiden halen alles uit de kast om te laten zien dat ook zij over het nodige turntalent beschikken.