Sport, spektakel en entertainment

Turngala Brabant vindt plaats op zondagmiddag 27 oktober van 14.30 – 18.00 in de Maaspoort Sports & Events locatie te ‘s-Hertogenbosch.

Het thema voor show van dit jaar is Jump to the MAX.  Turn-, gym-, acro- en showliefhebbers komen natuurlijk weer ruimschoots aan hun trekken. Een heuse live band maakt er een feestje van en een fraaie lichtshow rond het geheel sfeervol af.

Er is sprake van een stevige nationale én internationale bezetting. Want veel van de deelnemers aan de internationale Brabant Trophy op zaterdagavond, zien we terug in de show van zondag.  

Bij Jump to the MAX horen natuurlijk springgroepen en trampolines; Die staan dus ook op het programma. Aarzel niet en boek snel de tickets, want let op er is dit jaar maar één voorstelling!

Voor verenigingen is er weer het verenigingsarrangement. Kijk hier voor de voorwaarden en de inhoud van dit arrangement.

Alvast wat sfeer proeven? Bekijk dan de sfeerimpressies van het Turngala Brabant 2018 en 2017.

PREVIEW OP 2019


Aftermovie 2018

Nog een impressie

Nederlandse én Europese toppers

Uiteraard verwelkomen we onze eigen Nederlandse dames- en herentoppers. Stuk voor stuk leden van de Oranje-selecties. Maar dit jaar voegen we daar de nodige internationale namen aan toe.  Een fiks aantal verlengt het verblijf voor de internationale turnwedstrijd Brabant Trophy met een dag om ook op te kunnen treden tijdens het Turngala Brabant.

Onze partners