Tickets

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de Brabant Cup, Brabant Trophy en Turngala Brabant wordt verzorgd door Ticketmaster. Lees voordat je kaarten gaat bestellen eerst de informatie op deze pagina. Is de informatie op deze pagina al bekend, klik dan hiernaast op de rode button “Tickets bestellen” om direct je kaarten te bestellen. Je wordt dan doorgelinkt naar de bestelpagina van Ticketmaster.

Verenigingsarrangement Turngala Brabant

Wil je als vereniging met 20 of meer leden naar het Turngala Brabant 2019?

Kijk dan op de speciale pagina “Verenigingsarrangement”.

Let op, ticketpagina opent in een nieuw venster.

DatumSoort ticketRangPrijs
26 oktoberBrabant Cupn.v.t.€ 6,-
26 oktoberBrabant Trophy1€ 15,-
  2€ 11,-
26 oktoberDagkaart Brabant Cup + Trophy1€ 22,-
  2€ 16,-
27 oktoberTurngala Brabant1€ 25,-
  2€ 19,-
26 / 27 oktoberParkeerticketn.v.t.€ 6,-

Per ticket worden er €2,- servicekosten aanvullend in rekening gebracht.

Drie evenementen

In het weekend van de Brabant Trophy vinden er 3 verschillende evenementen plaats waarvoor je hier je tickets kunt bestellen.

  • Brabant Cup zaterdag 26 oktober 2019
  • Brabant Trophy zaterdag 26 oktober 2019
  • Turngala Brabant zondag 27 oktober 2019

Bij alle drie de evenementen heb je de keuze uit 1e rang (= benedenring) of 2e rang (= bovenring). Waar je ook zit, het overzicht over de hele zaal is uitstekend.

Vrije keuze van zitplaats op zaterdag

Voor de twee evenementen op zaterdag (Brabant Cup en Brabant Trophy) heb je vrije keuze van zitplaats.  Je kunt kiezen voor een ticket voor alleen de Brabant Cup in de ochtend en middag, dan heb je geen keuze van rang. Bestel je een ticket alleen geldig voor de Brabant Trophy in de avond of voor de Dagkaart om beide evenementen te combineren, dan heb je wel keuze uit 1e of 2e rang.

“Best Available” op zondag

Voor het Turngala Brabant op zondag passen we het zgn. “Best Available” systeem toe. Je kiest dan voor rang 1 of 2 en vervolgens wijst het ticketsysteem automatisch de tribuneplaatsen toe. Het computerprogramma selecteert voor het totaal aantal bestelde kaarten dan de beste plaatsen die op dat moment nog beschikbaar zijn. Daarbij weet je zeker dat je dan met het hele gezelschap bij elkaar zit – of dat nu 2, 5, 10 of nog meer personen zijn. Iedereen heeft dus een gereserveerde plaats! Op elke kaart voor het Turngala Brabant staat de rang aangeduid, samen met tribunevak, rijnummer en stoelnummer.

VOL = VOL

Let op: VOL = VOL. Als je pas laat kaarten bestelt, kan het zijn dat jouw gezelschap te groot is om bij elkaar te zitten op de rang die je in eerste instantie hebt gekozen. Bovendien heeft het Turngala Brabant dit jaar maar één voorstelling. Dus wees er op tijd bij want vol=vol!

Parkeerkaarten

Tegelijk met de kaarten voor de voorstelling kun je ook online het vereiste aantal parkeerkaarten bestellen. Deze kaarten kosten inclusief servicekosten € 8,-. Het is verstandig om deze kaarten vooraf te bestellen, want aan de poort van de parkeerplaats bedragen de kosten € 10,- en kun je alleen contant betalen.

Overigens kun je de parkeerkaarten ook los, dus apart van de andere tickets bestellen; misschien weet je nog niet meteen met hoeveel auto’s jouw groep komt. Dan bestel je de parkeerkaarten pas als het exacte aantal chauffeurs en auto’s bekend is. Dat kan altijd nog tot op de dag van de wedstrijden of de show!

Betaling en toezending kaarten

Na veilige betaling via iDEAL en afronding van de bestelling, ontvang je aansluitend alle kaarten als pdf-bestanden op het door jou opgegeven emailadres. Zijn de kaarten nog niet afgeleverd, controleer dan ook je spam-box; soms wordt de bestelling namelijk door het emailprogramma beschouwd als spam.

Elke bezoeker dient het eigen ticket aan de entree te tonen; hetzij uitgeprint op papier of als digitaal bestand op de smartphone. De streepjescode moet in elk geval goed leesbaar zijn. Eenmaal gescand is het ticket niet meer te gebruiken.

Annulering?

Voor annulering van gekochte tickets raden we je aan de algemene voorwaarden van Ticketmaster te raadplegen.

Vereningingsarrangement?

Wil je namens een vereniging voor 20 of meer leden tickets bestellen, kijk dan eerst op de pagina VERENIGINGSARRANGEMENT