Contact

Relaxed met de bus naar de Brabant Trophy

 

In het weekend van 26 en 27 oktober vindt de Brabant Trophy plaats in de Maaspoort in ’s-Hertogenbosch.

Ga met de bus!
De Maaspoort is goed bereikbaar met de bus. Zo vertrekt er iedere 10 minuten een bus vanaf station ’s-Hertogenbosch. De dichtstbijzijnde bushalte (Burg. Godschalxstraat) ligt op slechts 2 minuten loopafstand. Plan je reis eenvoudig via onze reisplanner. Het adres van de Maaspoort is Marathonloop 1, 5235 AA ’s-Hertogenbosch.

Makkelijk betalen in de bus
In alle bussen in Brabant kan ingecheckt worden met een OV-chipkaart. De OV-chipkaart is aan te vragen via www.ov-chipkaart.nl.

Je kunt ook een kaartje kopen bij de buschauffeur. Let op: je kunt alleen met PIN of contactloos betalen in de bus. Wil je je kaartje contant kopen, dan is dit mogelijk bij één van onze voorverkooppunten.

Of koop je kaartje online in de webshop van Arriva. Zo heb jij je kaartje voor de bus geprint op zak of beschikbaar via je Smartphone.

Extra leuk: kinderen reizen gratis mee
Kinderen tot 4 jaar reizen in Nederland in het openbaar vervoer altijd gratis mee. Een reiziger vanaf 12 jaar of ouder mag twee kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meenemen.

Groepsreizen
Ben je met meer dan 30 personen? Kies dan voor de mogelijkheid om een touringcar te huren. Klik hier voor meer informatie. De reistijden van de bestemming beslis je dan helemaal zelf. 

Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Kies dan voor een Arriva Groepsticket. Met een groepsticket hoef je geen individuele kaartjes te kopen, maar reis je gezamenlijk op één vervoersbewijs. Het Arriva Groepsticket is geldig vanaf 10 personen en geeft 25% korting per persoon op het reguliere OV-chipkaarttarief van het aangevraagde traject en is alleen geldig in de bussen van Arriva in Brabant. Vraag hier je Groepsticket aan. 


Brabant Trophy

Heb je een vraag of opmerking? Stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

E: info@brabanttrophy.nl

Organisatie

Stichting Turnpromotie NL
Brandstraat 17
5741 GH  Beek en Donk

Locatie

Maaspoort Sports & Events
Marathonloop 1
5235 AA ‘s-Hertogenbosch