Deelnemende duo's

Drie Nederlandse en vijf internationale duo´s

De Brabant Trophy wordt de wedstrijd van de duo´s. 16 internationaal bekende namen komen in actie op de wedstrijdvloer. Zodra er namen bekend zijn, stellen we ze graag even aan u voor.

Meld je aan voor onze email nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste namen en ontwikkelingen rondom de Brabant Trophy.

Sanne Wevers
Epke Zonderland

Het Olympische koppel uit Nederland; goud voor Epke in 2012 in Londen en goud voor Sanne in Rio 2016. Dat kan nog niemand vergeten zijn. Dit duo is gespecialiseerd in respectievelijk rek en balk, maar zal voor de Brabant Trophy nog 2 toestellen moeten toevoegen! Alleen dat al is de moeite waard om te gaan bekijken.

Beiden zijn goed voor Olympisch goud en WK- en EK-medailles in allerlei varianten. Zullen ze daar ook een eerste medaille van de Brabant Trophy aan toe kunnen voegen?

Eythora Thorsdottir
Bart Deurloo

Olympische ervaring in Rio, NK-titels, EK-medailles en zelfs WK-medailles. Ze zijn het Nederlandse duo met ervaring innamelijk  deze wedstrijdopzet. Ze turnden samen al eerder tijdens de Swiss Cup, dus als geen ander zijn ze op de hoogte van de tactische mogelijkheden van dit soort wedstrijden. Hier mogen we dus hoge verwachtingen koesteren.

Tisha Volleman
Bram Verhofstad

Twee toppers uit de Brabantse sportwereld. Tisha turnde al diverse EK’s en WK’s en ontwikkelde zich tot vaste waarde in de Oranje-selectie. Met sprong en vloer als sterke punten kan ze tijdens de Brabant Trophy indruk maken. Bram Verhofstad debuteerde op het WK in Montreal 2017 en verraste de turnwereld meteen maar met een 4e plaats op vloer! Niet alleen bekend om zijn turnkwaliteiten maar Bram is ook een gerenommeerd vlogger! Dit duo kan voor verrassingen gaan zorgen, op video én in de zaal!