Zaterdag 26 oktober
19:30 – 23:00

EEN FANTASTISCHE WEDSTRIJD NOG EVEN IN BEELD

Zoals inmiddels duidelijk is, komt er geen Brabant Trophy 2020. De coronacrisis verhinderde de organisatie van de 2e editie. Erg jammer, maar de gezondheid en veiligheid van sporters en bezoekers heeft uiteraard prioriteit.

Geniet hieronder nog even van beelden en video’s van de voorgaande 1e editie.

promo Internationaal turntoernooi

Aftermovie brabant trophy 2019

Bijzondere wedstrijd

Een turntoernooi tussen “mixed-doubles” van het hoogste internationale niveau. De eerste editie van de Brabant Trophy heeft de basis gelegd voor een aantrekkelijk toernooi waar elke topturner en -turnster in de toekomst graag aan mee doet!

Europese turntoppers

De bezetting van deze eerste editie was al meteen op hoog niveau. Toppers uit Nederland en uit enkele gerenommeerde Europese turnlanden stonden garant voor een avond turnspektakel.

de helden van de editie 2019

Hieronder komen ze allemaal nog een keer langs; de turnsters en turners die van deze 1e editie een succes maakten.

Onze partners

De Brabant Trophy wordt ondersteund door een aantal zeer betrokken partners waaronder uiteraard de nationale turnbond KNGU, hofleverancier van turntoestellen Janssen & Fritsen, BrabantSport,  gemeente ’s-Hertogenbosch en Stichting Turnpromotie-NL. Gezamenlijk met tal van sponsors zetten zij er de schouders onder om van de Brabant Trophy een succesvol en geslaagd turnevenement te maken.