Zaterdag 26 oktober
19:30 – 23:00

Internationaal turntoernooi

 

Een turntoernooi met een bijzondere opzet, fantastische nationale en internationale namen en een geweldige entourage; dat is de Brabant Trophy. Op zaterdagavond 26 oktober in Maaspoort Sports & Events vindt de eerste editie plaats. Drie Nederlandse topduo’s (dame en heer) gaan de strijd aan met vijf internationale, Europese koppels.

Nog nooit zijn er zoveel Olympische, WK- en EK-medaillewinnaars op één avond in de Maaspoort aan het werk geweest. Dat belooft een fantastische avond te worden voor turnfans.

Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief zodat je helemaal op de hoogte blijft van de ontwikkelingen rondom de Brabant Trophy.

Tickets boek je hier, eventueel in combinatie met tickets voor de Brabant Cup.

Bijzondere wedstrijd

Een turntoernooi tussen “mixed-doubles” van het hoogste internationale niveau. De eerste editie van de Brabant Trophy legt de basis voor een aantrekkelijk toernooi waar elke topturner en -turnster in de toekomst graag aan mee doet!

Europese turntoppers

De bezetting van deze eerste editie is al meteen op hoog niveau. Toppers uit Nederland en uit enkele gerenommeerde Europese turnlanden staan garant voor een avond turnspektakel.

Algemene informatie

Lees hier alles over de bijzondere wedstrijdopzet en maak alvast kennis met de deelnemende turnhelden.

Onze partners

De Brabant Trophy wordt ondersteund door een aantal zeer betrokken partners waaronder uiteraard de nationale turnbond KNGU, hofleverancier van turntoestellen Janssen & Fritsen, BrabantSport,  gemeente ’s-Hertogenbosch en Stichting Turnpromotie-NL. Gezamenlijk met tal van sponsors zetten zij er de schouders onder om van de Brabant Trophy een succesvol en geslaagd turnevenement te maken.