Zaterdag 26 oktober
19:30 – 23:00

een fantastische wedstrijd nog even in beeld

promo Internationaal turntoernooi

 

Blijf ons volgen op weg naar de 2e editie in 2020. En wie weet welke Olympische helden we dan op het programma hebben staan. Mis niets en meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief zodat je helemaal op de hoogte blijft van de ontwikkelingen rondom de Brabant Trophy editie 2020.

Aftermovie brabant trophy 2019

Bijzondere wedstrijd

Een turntoernooi tussen “mixed-doubles” van het hoogste internationale niveau. De eerste editie van de Brabant Trophy heeft de basis gelegd voor een aantrekkelijk toernooi waar elke topturner en -turnster in de toekomst graag aan mee doet!

Europese turntoppers

De bezetting van deze eerste editie was al meteen op hoog niveau. Toppers uit Nederland en uit enkele gerenommeerde Europese turnlanden stonden garant voor een avond turnspektakel.

de helden van de editie 2019

Hieronder komen ze allemaal nog een keer langs; de turnsters en turners die van deze 1e editie een succes maakten.

Onze partners

De Brabant Trophy wordt ondersteund door een aantal zeer betrokken partners waaronder uiteraard de nationale turnbond KNGU, hofleverancier van turntoestellen Janssen & Fritsen, BrabantSport,  gemeente ’s-Hertogenbosch en Stichting Turnpromotie-NL. Gezamenlijk met tal van sponsors zetten zij er de schouders onder om van de Brabant Trophy een succesvol en geslaagd turnevenement te maken.