Inschrijfformulier

Snel inschrijven!

De eerste tip is “Snel inschrijven”, want er zijn in totaal voor de Brabant Cup slechts 240 plaatsen beschikbaar: 40 duo’s voor Supplement B, 20 duo’s Supplement A en 20 duo’s FIG Elite. Dat zijn 80 duo’s voor 160 plaatsen.

De teams worden ingedeeld in 2 wedstrijden: Supplement A en Supplement B. In elke wedstrijd 8 teams met maximaal 5 leden. Totaal nog eens 80 deelnemers. Dat brengt het totaal op maximaal 240.

Samenstelling duo’s en teams

Een duo bestaat uit twee dames die in het gekozen supplement turnen. Het duo mag van dezelfde vereniging zijn, maar ook twee turnvriendinnen van verschillende verenigingen of zelfs een duo van “concurrenten”. Per vereniging mogen zich maximaal 2 duo’s inschrijven.

Ook de teams kunnen van één en dezelfde vereniging zijn, maar je mag die ook willekeurig samenstellen en onder een verzonnen teamnaam inschrijven. Het aantal turnsters in een team is minimaal 3 en maximaal 5. Van één vereniging mag per supplement maar één team worden ingeschreven: dus dezelfde vereniging kan zowel in supplement A én in supplement B een team inschrijven.

Compleet invullen!

Hiernaast zie je aparte inschrijfformulieren per categorie. Let op dat je het juiste formulier kiest. Klik op de link en zorg ervoor dat je het formulier helemaal compleet invult. Alleen volledige inschrijvingen nemen we in behandeling.

Verder is het niet toegestaan om je in meerdere categorieën in te schrijven. Dubbele inschrijvingen worden dan allebei als ongeldig beschouwd.

Betaling inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor een duo bedraagt € 35,- en voor een team – ongeacht het aantal teamleden – € 70,-. Je inschrijving is pas definitief als jouw betaling op de rekening van de Stichting Turnpromotie NL staat. Dat kun je snel en eenvoudig regelen, want na het verzenden van het compleet ingevulde inschrijfformulier ontvang je een bevestigingsemail. In deze email staat ook een zgn. Tikkie-link. Daarmee kun je direct per iDEAL het bedrag overmaken. Als de inschrijving na 5 dagen nog niet is betaald vervalt deze!

Annulering van een inschrijving is niet mogelijk. Er zal ook geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden. Wel is het toegestaan om een ingeschreven turnster – bijvoorbeeld in verband met een blessure – te vervangen door een andere dame.