Zaterdag 26 oktober
9:00 – 18:00

Een nieuwe wedstrijd in een fantastische entourage

In het weekend waarin ook het Turngala Brabant 2019 én de internationale topwedstrijd Brabant Trophy plaatsvinden, komen ook de dames uit de wedstrijdsport in actie. Voor hen staat zaterdag 26 oktober de Brabant Cup op het programma. Er worden wedstrijden geturnd op niveau supplement B, supplement A en FIG elite. De mogelijkheid om in te schrijven volgt nog.  

Prachtige entourage

De wedstrijden vinden plaats in de Maaspoort. Dezelfde avond turnen hier ook nationale én Europese toppers voor de Brabant Trophy. Dus de zaal, de toestellen van Janssen & Fritsen, de officiële KNGU-jury en de organisatie is van topniveau! Met het showlicht en geluid is het een unieke entourage en ideale omstandigheden voor jou als turnster.

DEELNEMERS EN PROGRAMMA

Na de sluiting van de inschrijving komen de deelnemers en het programma op deze website te staan.

Wedstrijdopzet: duo’s en teams

Er wordt geturnd in duo’s en teams. De teams turnen in het format 5-3-3 en bij de duo’s turnt ieder 2 toestellen. Dus samen de meerkamp. De wedstrijden worden geturnd met showlicht.
Voor duo’s zijn er wedstrijden op niveau FIG (eredivisie), A supplement en B supplement. Voor de teams zijn er wedstrijden op niveau Supplement A en B. Inschrijven kan binnenkort. We hebben in totaal maar 240 plaatsen. 

Dus schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief, dan weet je het meteen als het inschrijfformulier online staat!

Inschrijven en betalen

Het inschrijfgeld voor duo’s is € 35,- en voor teams € 70,-. Direct na je inschrijving ontvang je een bevestiging met daarin een Tikkie link. Mocht je deze bevestiging niet binnen 1 minuut hebben ontvangen, kijk dan in je spambox. Na de ontvangst van je betaling ben je definitief ingeschreven.

Deelnemers krijgen korting

Na je inschrijving en betaling van het inschrijfgeld ontvang je allebei (duo’s) of alle vijf (teaminschrijving) over enige tijd een persoonlijke kortingscode. Met deze code ontvang je maar liefst 50% korting op een ticket (1e of 2e rang) voor de Brabant Trophy! Je kunt dan kiezen voor 1e of 2e rang met vrije plaatskeuze. Je kunt dus bij elkaar zitten. 

Onze partners