Zaterdag 26 oktober
9:00 – 18:00

Een nieuwe wedstrijd in een fantastische entourage

In het weekend waarin ook het Turngala Brabant 2019 én de internationale topwedstrijd Brabant Trophy plaatsvinden, komen ook de dames uit de wedstrijdsport in actie. Voor hen staat zaterdag 26 oktober de Brabant Cup op het programma. Er worden wedstrijden geturnd op niveau supplement D, C, B en A en FIG elite. 

Prachtige entourage

De wedstrijden vinden plaats in de Maaspoort. Dezelfde avond turnen hier ook nationale én Europese toppers voor de Brabant Trophy. Dus de zaal, de toestellen van Janssen & Fritsen, de officiële KNGU-jury en de organisatie is van topniveau! Met het showlicht en geluid is het een unieke entourage en ideale omstandigheden voor jou als turnster.

DEELNEMERS EN PROGRAMMA

Wedstrijdopzet: duo’s en teams

Er wordt geturnd in duo’s en teams. De teams turnen in het format 5-3-3 en bij de duo’s turnt ieder 2 toestellen. Dus samen de meerkamp. De wedstrijden worden geturnd met showlicht.
Voor duo’s zijn er wedstrijden op niveau FIG (eredivisie), A supplement en B, C en D supplement. Voor de teams zijn er wedstrijden op niveau Supplement A en B. De inschrijving is inmiddels gesloten.  

Dus schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief

Deelnemers krijgen korting

De deelnemers en trainers ontvangen een persoonlijke kortingscode. Met deze code ontvangen ze maar liefst 50% korting op een ticket (1e of 2e rang) voor de Brabant Trophy! 

Onze partners